2020/04/25

بدائل اللحوم



الموضوع بيبدأ مع تقرير نشرته جريدة الجارديان البريطانية والتقرير بيأكد إن معظم اللحوم  🍖 اللى الناس هياكلوها سنة ٢٠٤٠ مش هتكون من الحيوانات 🐄 حوالى ٦٠٪ من استهلاكنا للحوم فى الوقت ده هيكون عبارة عن لحوم مزروعة فى أحواض العلماء كلهم بيأكدوا الاثار السلبية للحوم اللى بنتعامل معاها دلوقتى وإن اللحوم المصنعة هتكون حل صحى وكمان أفضل للطبيعة لأنه هيحافظ على أجيال كثيرة من الحيوانات ده غير الانبعاثات اللى بتخرج من عملية ذبح الحيوانات والتخلض من نفاياتها اللى بتاثر على البيئة بشكل كبير 🌿 ومن هنا بدأت شركات كتير تدرس زراعة خلايا اللحوم 🍖 وثقافه تصنيع اللحمة لإنتاج لحوم حقيقية موازية من غير الحاجة لدبح الحيوانات لكن كل المنتجات دى تحت التجربة ولسة مفيش حاجة فيهم نزلت السوق لكن شركة إيه تى كيرنى اللى نشرت التقرير عن اللحوم 🍖 المصننهعة بتتوقع هيمنة اللحوم المزروعة فى أحواض أكتر من البدائل النباتية اللى العالم 🌏 بيتجه ليها حاليآ لأن اللحوم المزروعة فى أحواض هيكون لها طعم وقوام مماثل تمآمآ للحوم اللى بناكلها دلوقتى كل التوقعات بتشير لأن ٣٥٪ من مجموع انتاج العالم 🌏 فى اللحوم هيكون من اللحوم 🍖 البديلة سواء من النباتات أو من اللحوم المزروعة فى أحواض وكل التوقعات بتأكد كفاءة البدائل دى وقدرتها إنها تعوض الناس عن اللحوم الحقيقية وإن المستهلكين زى ما تعودوا على كل التغييرات سهل يتعودوا على ثورة اللحوم المزروعة
♻️ فى النهاية سامعه حد بيسئلنى ايه مصير رغيف 🍞 الحواوشى اللى ١.٥٠ احب اقولك رغيف الحواوشى لا ليه علاقة باللحمه الحقيقية ولا باللحمه البديلة
متقلقوش ع رغيف الحواوشى 😊

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اكتب تعليقك اذا كان لديك أى تسائل عن الموضوع وسنجيبك فور مشاهده تعليقك

إعلان1
إعلان2
إعلان3